Wat kan Mijn-Zicht voor jou betekenen?

 

Holistisch Coachen: Ik help jou om jezelf te helpen en te helen. In samenspel met jouw universum, want jij en jouw universum zijn elkaars spiegelbeeld. Jullie zijn één!

 

De visie van Mijn-Zicht is dat jouw essentie, je innerlijke ik, volmaakt en perfect is. Als jij je leven in lijn met je essentie invult, zal je geluk, vrijheid en liefde ervaren. Omdat je dan jouw volmaaktheid en perfectie ervaart!

 

Het zijn de verstorende en oordelende gedachten over jou en jouw buitenwereld, jouw universum, die jou van jouw essentie scheiden. Het zijn deze scheidende gedachten die zorgen voor jouw lijden. Deze scheidende gedachten maken je ziek.

 

Iedere therapie van Mijn-Zicht draait om jouw zoektocht naar je scheidende en ziekmakende gedachten en het loslaten daarvan. Mijn-Zicht (bege)leidt jou in je zoektocht en ondersteunt je in het proces van loslaten.

 

Mijn-Zicht laat je ontdekken dat jij en jouw universum elkaars spiegel zijn. Mijn-zicht laat je ontdekken dat jullie feitelijk één zijn, schijnbaar gescheiden door jouw ideëen en oordelen.

 

Vanuit dit principe van zoeken en loslaten van scheidende gedachten, biedt Mijn-Zicht hulp op gebied van:

 

·          Persoonlijke groei en levenskeuzes

·          Ontspanning en innerlijke rust en stilte

·          Motivatie

·          Innerlijke balans en verankering van jou en jouw ik

·          Emotionele en psychische problemen

·          Relationele problemen

·          Burn-out en stress

·          Ziekte begeleiding

 

In het verlengde hiervan biedt Mijn-Zicht verschillende cursussen en trainingen die je helpen om jouw scheidende gedachten te vinden, te ervaren en dan los te laten.

 

Voor meer informatie, kunt u contact opnemen.

 

 

Mijn-Zicht © 2011 • Privacy Policy • Foto's/webdesign www.kaartjesbrigitte.nl

www.mijn-zicht.nl