Wie is het gezicht achter Mijn-Zicht?

 

 

Ik ben Jeroen de Lange, oprichter en therapeut van Mijn-Zicht.

 

 

Ik ben interim manager, coach, inspirator en spiritueel raadgever die mens en organisatie helpt bij de verandering vanuit een holistisch perspectief.

 

Veranderen is de grootste constante in ons universum, waar alleen de mens bang voor is. Geen plant of dier is bang voor verandering. Dat alleen de mens angst heeft komt doordat de mens een idee heeft van een ‘ik’, waarmee als direct gevolg, de ervaring van afscheiding ontstaat. Afscheiding van ieder mens, dier en plant. Afscheiding van alles wat niet ‘ik’ is.  En dat is veel, heel veel. De ervaring van ‘ik’ is dan ook een eenzame ervaring. Hierdoor ontstaan gevoelens van angst, boosheid, schuld en slachtofferschap. 

 

Vanuit dit perspectief van ‘ik’ overkomen de veranderingen jou. Jij ondergaat de verandering. Jij voelt je slachtoffer.

 

Ik neem jou mee in de flow waarbij de verandering kan worden gezien als een natuurlijke eigenschap van leven, waar je ‘ik’ deel van uit maakt. Jij bent medespeler in het universele spel van verandering. Je eigen rol in deze verandering kan dan vanuit kracht kan worden ingenomen, waardoor ruimte ontstaat voor ontspanning en vreugde.

 

Jouw verandering is nu van passief naar actief. Van slachtoffer naar acteur.

Mijn rol als therapeut is hierin jou te begeleiden.

 

Ik luister intuďtief naar jou, zodat jij het pad, de richting en de snelheid bepaalt. Want alleen jouw essentie, jouw werkelijke ik,  weet jouw bestemming en snelheid. Ik laat me leiden door wat jij mij in je dagbewustzijn zegt en wat jouw essentie mij zegt. Ik lees de energieën die je om je heen hebt en (naar mij) uitstraalt, je lichaamstaal die je bewust en onbewust spreekt en luister naar de ingevingen die jouw essentie mij aangeeft.

 

Ik wens jou een interessante reis!

 

 

Robert

Een helder verhaal, dank je wel. Het is goed dat er mensen zijn die het gewoon onder woorden kunnen brengen zoals jij dat doet. Er is geen speld tussen te krijgen. Wat ik hoor in je woorden is een manier om om te kunnen gaan met het paradoxale van het leven. Ik mijn geval tussen het besef hoe wonderbaarlijk het bestaan is, en de banaliteit van alle dag. Hoe je juist omdat je van iemand houd die soms los moet kunnen laten. En jezelf niet in de weg te zitten maar te ondersteunen. Het bevalt me dat je een manier aangeeft om je te richten op wat je werkelijk wilt en bent, omdat dat zo makkelijk ondergesneeuwd wordt door van alles en nog wat. En het is te doen, dat weet ik, dat weet jij. Maar het blijft raar dat het blijkbaar moeilijk is echt jezelf te zijn, terwijl er in wezen niets anders is dat je bent. Er is dat rad dat continu voor je ogen draait. Je weet wat het is, je weet wat het doet, maar het vangt je iedere keer weer in. Geluk broeder! We draaien mee met het wiel van een wonderlijke wereld. Maar het is pas echt wat als je beseft dat jij het bent die het draait. Hoe verbonden je bent met al dat is. (y)

 

 

Mijn-Zicht © 2011 • Privacy Policy • Foto's/webdesign www.kaartjesbrigitte.nl

www.mijn-zicht.nl