Contact

 

 

Bij Mijn-Zicht kan je kiezen voor een internet consult, een telefonisch consult of een consult op de praktijk.

 

Bij een internet consult kan je mij je vraag of probleem voorleggen via mail. Ik zal je vraag of probleem dan meestal binnen één dag, maar uiterlijk binnen 3 werkdagen per mail inhoudelijk beantwoorden.

 

Natuurlijk kan je op basis van deze correspondentie overstappen op een telefonisch consult of een consult bij mij op de praktijk.

 

Want soms is email niet het medium om problemen te bespreken.  De wachttijden tussen je vraag en antwoord zijn dan te lang, of, je hebt het gevoel onvoldoende je vraag of probleem te kunnen toelichten. Dan is telefonisch consult een goed alternatief. Je vraag of probleem kunnen we dan bespreken, zonder dat je bij mij op de praktijk hoeft te komen.

 

Natuurlijk ben je altijd welkom op mijn praktijk, indien je dat wenst.

 

Want soms wil je juist wel persoonlijk contact. Als je op de praktijk komt, is de connectie tussen ons namelijk veel rijker, wat de kwaliteit en diepgang van het consult ten goede komt. Ook kan ik je dan beter opvangen als dat nodig is. Behandeling op de praktijk geeft de meeste bevrediging.

 

Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie of een introducerend gesprek. Je kan dit doen via mail of de telefoon. Een introductie gesprek kost €50,-. Wij kunnen dan samen bekijken of Mijn-Zicht voor jou het juiste te bieden heeft en hoe dit er uit kan zien.

 

Mijn-Zicht, met Purmerend als thuisbasis, biedt haar praktijk gerichte diensten niet alleen aan in de regio Waterland/Zaanstad/Amsterdam. Ook voor locaties in geheel Noord-Holland zijn afspraken te maken.

 

Telefonische of e-mail consulten zijn natuurlijk in heel Nederland mogelijk. Ook in de Engelse of Duitse taal.

 

Voor meer informatie kan je ons bereiken tijdens werkdagen van

9:00 uur tot en met 19:00.

 

Buiten deze tijden kan je natuurlijk een bericht inspreken of ons een mail sturen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

Jeroen de Lange

 

Praktijkadres:

    Oase Feelgood & Cure centre

    Amstellaan 2b

    1442 RX Purmerend

 

Postadres:

    Gerststraat 63

    1446 CR Purmerend

 

Telefoon:

    06-457.48.287

 

e-mail: 

    info@mijn-zicht.nl

 

 

Gastenboek:

 

 

 

Mijn-Zicht © 2011 • Privacy Policy • Foto's/webdesign www.kaartjesbrigitte.nl

www.mijn-zicht.nl