Begeleiding bij ziekte


 

In geval van ziekte wordt sterk geadviseerd om een dokter of een daarvoor opgeleid therapeut te raadplegen. Mijn-Zicht werkt hiervoor nauw samen met de Praktijk voor Klassieke Homeopathie, te Purmerend. Indien jij je bij ons aanmeldt met gezondheidsklachten, vůůrdat je een arts of therapeut hebt geraadpleegd, zullen wij je daar eerst naar terugverwijzen.

 

Mijn-Zicht geeft namelijk geen therapie die jouw lichamelijke gezondheid direct aanpakt of heelt. Dit komt omdat een lichamelijke ziekte een relatief late stap in je systeem is om uiting te geven aan jouw scheidende gedachten. Gedachten kunnen soms pas na jaren of zelfs levens een daadwerkelijke ziekte creŽren. Heling via loslaten van deze ziekmakende gedachten heeft vaak een even lange weg terug nodig. Niet iedere ziekte geeft je deze tijd. Indien jij je lichaam waardeert en wilt behouden, is diagnose en behandeling door een daarvoor opgeleid arts of therapeut noodzakelijk.

 

Mijn-Zicht kan je wel begeiden en helpen je ziekte te accepteren en je helpen bewust te worden van de creŽrende krachten achter jouw ziekte. Net zoals iedere andere gedachte of overtuiging, kan alleen door acceptatie deze worden losgelaten. Acceptatie van je ziekte is dan ook een basisvoorwaarde voor heling. Begeleiding bij ziekte door Mijn-Zicht maakt de therapie van een medisch therapeut effectiever en verhoogt je levensvreugde voor, tijdens en na de medische therapie.

 

Indien je geholpen wordt door een dokter of therapeut die open staat voor de holistische kijk van Mijn-Zicht, zullen wij alles in het werk stellen om met jouw therapeut nauw samen te werken, zodat onze therapieŽn aansluiten en elkaar versterken. Dit doen wij natuurlijk alleen in nauw overleg met jou. In geval van de Praktijk voor Klassieke Homeopathie, te Purmerend is deze samenwerking al geregeld, zodat de afstemming van onze therapieŽn voor je ziekte snel kan worden bereikt.

 

Begeleiding bij ziekte lijkt veel op de persoonlijke therapie, echter met focus op de effecten die de ziekte heeft op je lichaam en de daaruit voortvloeiende emoties. Door de therapeutische benadering van Mijn-zicht kan worden voorkomen dat deze emoties weer voeding zijn voor nieuwe scheidende en ziekmakende gedachten. Door de nauwe samenwerking met je dokter of therapeut, zullen de therapieŽn in lijn worden gebracht zodat de effecten van medicatie en je gemoedtoestand op elkaar worden afgestemd.

 

 

Mijn-Zicht © 2011 ē Privacy Policy ē foto's/webdesign www.kaartjesbrigitte.nl

www.mijn-zicht.nl