Agenda

 

 

28 augustus 2011

 

Tezamen met verschillende therapeuten en inspiratoren houden wij een open inspiratiedag op 28 augustus. Het doel is om spirituele thema's, waar niet iedereen dagelijks mee in aanraking komt, dicht bij te brengen. We willen op deze manier de bezoeker inspireren: er is meer dan wat we zien en ervaren. De entreeprijs is dan ook erg laag gehouden: slechts 5,- per persoon!

 

 

Naast interssante workshops van mijn collega therapeuten en inspiratoren over zoemtherapie, klanktherapie, zwermen in verbinding en inspirerend coachen, zal ik je meenemen naar het idee dat jouw ik helemaal niet aan het stuur staat van je leven. Niet jij, maar jouw leven zelf staat aan het stuur! Ik zal je vervolgens meenemen in een gevoel van rust en innerlijke vrede dat dan mag ontstaan.

 

De workshops vinden plaats vanaf 11:00 uur op de Sparrenlaan 14 te Soest. Als je je wilt inschrijven kan dat hier.

 

1 augustus 2011

 

Op 1 augustus heb ik tijdens het radio-programma 'Soul Inspiration' een gesprek met Heleen van Antwerpen over het onderwerp "egocentrisch waarnemen".

 

Soul Inspiration is een programma van Heleen met muziek en gesprekken over spiritualiteit, zingeving en persoonlijke ontwikkeling. Uitzending is live en is elke maandag van 21:00-22:00 uur te beluisteren via www.stadsradio-almere.nl en in Flevoland via 107.8 FM en kabel 91.1.

 

Het onderwerp is zo interessant omdat het contrast tussen de objectieve beschouwing en de waardeoordelen die wij in onze maatschappij allemaal hebben via dit gesprek op een luchtige wijze naar voren komt.

 

Jammer genoeg werkte de internet live van stadsradio Almere niet, zo merkten we achteraf. Schrale troost echter: het ging erg goed (zo is mij verteld) en over anderhalve week krijgen we de opname op cd. En die zetten we natuurlijk op Hyves, faceBook en www.mijn-zicht.nl. We hebben in ieder geval het erg leuk gevonden en zijn met een goed gevoel huiswaarts gegaan.

 

  

 

 

Mijn-Zicht  2011 Privacy Policy Foto's/webdesign www.kaartjesbrigitte.nl

www.mijn-zicht.nl